ŽESTOKI ĐETIĆI OPKOLILI MOKINU ZGRADU Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se SUOČAVANJA sa Anđelim dečkom? S NJIM NIJE ZEZANJA
Foto: Nemanja Nikolić, Tamara Trajković, Ana Paunković

ŽESTOKI ĐETIĆI OPKOLILI MOKINU ZGRADU Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se SUOČAVANJA sa Anđelim dečkom? S NJIM NIJE ZEZANJA

Rijaliti -

Anđela Đuričić navodno za vikend dolazi u Beograd sa novim dečkom, pripadnikom jednog klana. Na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić navodno nije želeo da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu Moke Slavnića, sve dok ne popriča uživo s njim.

- Zvezdan joj je pretio da će sve pobacati ako ne pristane da se vide i popričaju. On još veruje da će se pomiriti s Anđelom, a ona već uživa s jednim opasnim dečkom, koji nije za zezanje. Taj dečko je šest godina stariji od nje i baš je opasan tip i pre su bili zajedno. Pripadnik je jednog crnogorskog klana. On je zaista poludeo kada je čuo da Zvezdan maltretira Anđelu i ucenjuje je za njene stvari. Čak je jednom oteo Anđeli telefon kada je Zvezdan zvao i rekao mu je: "Stižem u Beograd. Videću da li si toliko hrabar i uživo." Iskreno, uopšte mi nije svejedno, baš sam i s njom pričao i ona se plaši da ne ispadne neki haos u Beogradu budući da zna da je ovaj spreman na sve, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš - rekao je izvor.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Pritnscreen/Instagram

Zvezdan se navodno uvukao u stan i danima ne izlazi, jer je ispred zgrade zatekao nekoliko sumnjivih automobila sa tablicama Kotora, Berana, Andrijevice i Ulcinja, zbog čega se uplašio.

- Zvezdan već neko vreme ne izlazi iz kuće. Uplašio se kad je video automobile sa zatamljenim staklima i crnogorskim tablicama ispred zgrade, jer zna šta mu se sprema. Ponekad se pojavi na društvenim mrežama i drži "lajv" na TikTok-u, a odavno nije viđen na nekom javnom mestu. Pre je izlazio do prodavnice, više ni to - otkrio je jedan Slavnićev komšija, koji ga je ranije stalno viđao sa Anđelom.

- Otkad su raskinuli i ona se vratila u Crnu Goru, sve se promenilo. Mislim da se baš uplašio, a priča se po zgradi da su ga čuli kako priča sa njom preko telefona, urla i moli je da porazgovaraju. Sigurno ga boli što je nastavila dalje i ide samo na luksuzna mesta, a on ne izbija iz kuće - zaključio je Slavnićev komšija.

kurir.rs/Republiku

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja