BALONI, KOLAČI, POKLONI, ZLATO... Evo kako je lepa Tarina SVEKRVA dočekala snajku i unuka iz PORODILIŠTA! Sve po OBIČAJIMA (VIDEO)
Foto: Ata Images

simova se odmah pohvalila

BALONI, KOLAČI, POKLONI, ZLATO... Evo kako je lepa Tarina SVEKRVA dočekala snajku i unuka iz PORODILIŠTA! Sve po OBIČAJIMA (VIDEO)

Stars -

Tara Simov, bivša učesnica rijalitija Zadruga, porodila se u KBC Dragiša Mišević i na svet je donela dečaka kojem su mladi roditelji dali ime Niolaj.

Po Simovu u porodilište su došli verenik Danilo i njegova mama, koja je privukla pažnju čim se pojavila svojim atraktivnim izgledom.

1 / 11 Foto: Ata Images

Porodica Raičević je unuku i snajku dočekali bogato, a Tara se odmah prohvalila na društvenoj mreži.

Tu su bili baloni, kolači, pokloni, zlato... sve po srpskim običajima.

@simovtara Hvala porodici Raičević na divnom dočeku i našim dragim prijateljima na predivnim poklonima? Za balone za sve prilike možete se obratiti Veci Dobrici Svaštarici na instagramu! (tamo sam je tagovala da lakše nađete stranicu) ? @dallyraich @marijailivabi ? #babycamehome2 #love #fyp #foryoupage #viral #fyforyou #babytok #baby ♬ original sound - Tara Simov

Inače, Tarin partner otkrio je da su njegovi roditelji lekari i da će im biti velika podrška i pomoć u odgajanju deteta.

"Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naručito srećna, iako je mislila da će ipak biti devojčica", rekao je ponosni otac.

kurir.rs

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track