BULIĆ KUPUJE ANI ĆURČIĆ STAN! Zvezdan Slavnić joj prokockao krov nad glavom, a Aca joj rešava sve probleme
Foto: Petar Aleksić

BULIĆ KUPUJE ANI ĆURČIĆ STAN! Zvezdan Slavnić joj prokockao krov nad glavom, a Aca joj rešava sve probleme

Rijaliti -

Biznismen Aca Bulić izjavio je da će bivšoj zadrugarki i svojoj sadašnjoj partnetki Ani Ćurčić da kupi stan. Bulić je obećao da će svojoj velikoj ljubavi obezbediti krov nad glavom, koji joj je prokockao bivši muž Zvezdan Slavnić. Aca Bulić i Ćurčićeva su držali lajv na Instagramu, gde su odgovarali na pitanja koja su im ljudi postavljali. Fanove je, između ostalog, zanimalo i da li je Ana u vezi sa Acom da bi rešila stambeno pitanje.

- Ne! Naravno da nisam sa Acom da bih rešila stambeni problem. Važna je ljubav, pustite kvadrate! Još ne živimo zajedno, ima vremena. Moja deca su oduševljena što sam s njim. Imam podršku svih bliskih ljudi. Mnogi su navijali za našu ljubav - rekla je Ćurčićeva.

- Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite - rekao je Aca, a na lajvu su odmah počeli da se nižu komentari da će to sigurno biti neki dobar i luksuzan stan.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Aca se potom osvrnuo i na Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, ali i Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja nije podržala njihovu vezu:

- Zvekiju, Anđeli i Mileni želim sve najbolje. Neću nikog da hejtujem. Ana i ja želimo da širimo samo ljubav. Ne zanima nas šta ko misli, gledamo samo sebe i svoj život. Ana sad treba da se psihički i fizički odmori od Zadruge i ide napred.

On je zatim ispričao i šta se zapravo desilo s njegovom dugogodišnjom partnerkom i da li mu je Ana rasturila vezu.

- Raskinuo sam sa devojkom tri meseca pre 'Zadruge', ali sam pričao da sam zauzet jer nisam hteo da otkrivam detalje. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše mišljenje. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ostali smo u dobrim odnosima. Slobodan sam čovek, nikoga nisam prevario ili ostavio. Ana i ja smo obnovili ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Nikad nije ni prestala, žar je uvek bio tu - objašnjava Bulić i dodaje da će mu ovo leto proći radno.

Aca Bulić, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić, Pink.rs/Printscreen

- Nećemo ići na more, jer imam mnogo obaveza u prestonici. Ako Ana bude želela da negde otputuje sama ili sa decom, ima moju podršku. Za to vreme, dok su držali lajv, na Instagramu se oglasila i Milena Kačavenda. Ona je rekla da ju je Ana Ćurčić tri puta blokirala i otpratila sa Instagrama. Nekada najbolje drugarice u lošim su odnosima posle "Zadruge", a sada su prekinule svaki kontakt.

- Borila sam se lavovski za Anu, ali ona to ne ceni. Tri puta me je blokirala i otpratila sa Instagrama. Sinoć mi je poslala poruku da mi se žali kako je uznemiravaju moje fan grupe. Objasnila sam joj da nemam nikakve veze sa hejterima.

kurir.rs/blic

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track