SHVATILA ŠTA JE URADILA KAD SE OTREZNILA Matora se istetovirala na venčanju sa Anitom, a posle 24 sata videla VELIKU GREŠKU!
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Pola latinica, pola ćirilica

SHVATILA ŠTA JE URADILA KAD SE OTREZNILA Matora se istetovirala na venčanju sa Anitom, a posle 24 sata videla VELIKU GREŠKU!

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se zaklele jedna drugoj na večnu ljubav i vernost na Svetom Stefanu, u vili koja vredi 3 miliona evra, a pored stupanja u brak, one su se istetovirale.

Njih dve su istetovirale oblik koji postaje srce kada sklope ruke, dok je Jovana na svoju ruku dodala i rečenicu: "Nemoj, pa se ne boj".

Ipak, kada su se probudile sutradan nakon venčanja i otreznile, Tomićeva je primetila da je osoba koja ju je tetovirala napravila grešku, te je u rečci "pa" umesto ćiriličnog slova P istetovirala latinično.

Matora
foto: Printscreen

- Ja vam se kunem da je ovo hit hitova da smo mi ovo tek sad primetili. "Nemoj, RA se ne boj!" Inače, pola latinica, pola ćirilica. Ovo je hangover tetovaža najjača ikada - istakla je Matora na društvenim mrežama.

Juče se oglasio otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić, koji kaže da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, a da Anitu još uvek nije upoznao.

Hranislav nam je rekao da nema vremena da razmišlja o svadbi i da ima obaveze.

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne, imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede - rekao je Hranislav.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:52

Matora se ludo zabavlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja