OVAKO SADA IZGLEDA GOCA STOJIĆEVIĆ! Pevačica pošla na pijacu trolom, pa umalo promašila stanicu: HIT PAPARACO
Foto: Kurir

kAO sav normalan svet

OVAKO SADA IZGLEDA GOCA STOJIĆEVIĆ! Pevačica pošla na pijacu trolom, pa umalo promašila stanicu: HIT PAPARACO

Stars -

Gordana Goca Stojićević već duže vreme nije prisutna u medijima.

Pevačica je za proteklih pet decenija snimila na stotine numera narodne muzike, od kojih se mnoge slušaju i danas. Iako se ne pojavljuje skoro nigde, Goca peva svakog vikenda u Beogradu, a to mesto je uvek krcato publikom željnom dobre pesme.

Goca Stojićević
foto: Kurir

Naš paparaco uslikao ju je pre nekoliko dana u gradskom prevozu, a na fotografiji se može primetiti da se pevačica nije mnogo fizički promenila od kada smo imali prilike da je vidimo poslednji put.

Za vožnju trolejbusom Goca je izabrala dugačku haljinu šarenih motiva, a kako je išla u nabavku na obližnju pijacu, ona je sa sobom imala i pijačni ceger s crvenim i žutim ružama.

Goca Stojićević
foto: Kurir

Pevačica je sve vreme s nekim bila na telefonskoj vezi, a sudeći prema njenom izrazu lica, tema je bila vrlo delikatna i ozbiljna, pa umalo da nije promašila stanicu, kao što je to bio slučaj s Mirjanom Bobić Mojsilović nekoliko nedelja ranije, što smo takođe zabeležili fotografijama.

Podsetimo, Gocine pesme "Zagrli me ti", "Pusti me da nađem srcu lek", "Pala ćuprija", "Dobro jutro, Šumadijo", "Ja ne mogu, mila majko, bez njega" danas su evergrin i neizostavni deo svakog srpskog slavlja.

Goca Stojićević
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track