ANĐELA I DALJE VERENA ZA ZVEZDANA! Crnogorka slagala roditelje, isplivali ŠOK dokazi, nije prevarila samo njih, NJU su baš OJADILI
Foto: Printscreen/Instagram

ANĐELA I DALJE VERENA ZA ZVEZDANA! Crnogorka slagala roditelje, isplivali ŠOK dokazi, nije prevarila samo njih, NJU su baš OJADILI

Rijaliti -

Anđela Đuričić uhvaćena sa vereničkim prstenom, raskid sa Zvezdanom je samo predstava za narod!

Đuričićeva naime ne prestaje da šokira javnost iz dana u dan, kako novim izjavama, tako i fotografijama, koje neprestano objavljuje. Crnogorka podelila nove slike sa plaže, ispod kojih je stiglo pregršt komentara, a mnogi su bili na račun njenog poziranja i isticanja zadnjice.

Anđela je objavila fotografiju u dvodelnom kupaćem kostimu, pa pozirala sedeći, raširenih nogu, što su mnogi smatrali veoma neumesnim za mladu damu, koja se u petoj sezoni Zadruge predstavila potpuno drugačije.

- "Hajde se još malo raskreči i raširi noge", "Ne znam čemu ovo, poenta poziranja jeste da izgleda prirodno", "Prekini da se trćiš"... - glasili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

Ono što je još interesantnije, jeste činjenica da Anđela i dalje nosi prsten na ruci, pa se dovodi u pitanje njen odnos i navodni raskid sa Zvezdanom Slavnićem. Fanovi su to primetili, pa joj poručili da vrati prsten Dragani, koja im ga je i poklonila.

Podsetimo, izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u "Zadruzi 6" i van nje, nedavno se oglasila i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru. Kako je istakla, ne boji se ni Zvezdana, ni Anđele i ne namerava da stane sve dok ne dobije prsten, a javno je zapretila i da će izneti poruke i razgovore koje je vodila sa njima.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:06

Anđela Đuričić objavila prvi kadrove iz doma u Đenovićima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track