OGLASILA SE ANITA NAKON VENČANJA! Oplela po Lepom Mići, pa otkrila istinu o odnosu sa SVEKROM I SVEKRVOM i urnisala Matorine BIVŠE
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

Bez dlake na jeziku!

OGLASILA SE ANITA NAKON VENČANJA! Oplela po Lepom Mići, pa otkrila istinu o odnosu sa SVEKROM I SVEKRVOM i urnisala Matorine BIVŠE

Rijaliti -

Anita Stanojlović, odnedavno Tomić, podigla je ogromnu prašinu kada se nedugo nakon izlaska iz "Zadruge" udala za Jovanu Tomić Matoru.

Njen doskorašnji cimer iz Bele kuće Lepi Mića istakao je da Anita Matoru gleda "kao na Narodnu banku", te da se udala iz interesa, na šta je Stanojlovićeva rešila da odgovori.

Kako kaže, Mića o njoj negativno govori jer mu je "otkazala poslušnost".

- Mića je navikao da manipuliše devojkama u rijalitiju i da svaka na kraju uradi ono što on želi, ali sa mnom to nije uspeo. Zadnjih dana je pokušao sa mnom isto što i sa MC Aleks, da mi kaže da još nije kasno da ispravim sve, da kažem da sam sve folirala, a ja ga, naravno, nisam poslušala niti uvažila ijedan njegov savet. Njegova reakcija ovakva je očekivana - kaže Anita i poručuje da s Matorom nije iz finansijske koristi.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

- Pitajte Jovanu da li sam joj jedan dinar tražila... Mića je jako pokvaren čovek - šokirana je ona.

Prokomentarisala je i Mićine navode da se njena majka zadužila hiljadu evra kod komšije da bi njoj priredila rođendansku proslavu u "Zadruzi", te da sada treba da radi u Nemačkoj kako bi sakupila novac to da vrati.

- To nije tačno. Ušla sam, naravno, majci da pomognem... Pomoći ću joj kako god, Jovana nema veze s tim. Majka je presrećna zbog nas, čestitala nam je, rekla je da je sve bilo kao iz bajke. Nikad u boljim odnosima nisam sa njom, sve što je Mića rekao - nije u pravu.

Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Mića je, takođe, istakao da se Matora udala u inat bivšoj devojci Sanji Stanković, na šta Anita kaže:

- Ne poklapaju mu se priče. Prvo je rekao da je znao da je Jovana zaljubljena u mene, a nije htela da prizna, a sada kaže da se udala u inat Sanji. Pa, kako to? Neka se odluči za jednu priču

Podsetimo, Mića je bez dlake na jeziku prokomentarisao odnos Anite i Matore:

- Pročitao sam rečenicu Matorinog ćaleta: "Nisam znao da mi se ćerka ženi". Anita je ušla u Zadrugu kao devojka koja ima dete od dve godine, otac tog deteta ne živi sa njom već sa majkom čiji muž isto ne živi sa njima. Ulazi u neke veze sa Markom, voli, ne voli, samo se*s sa Zolom, pa odjednom strašna emocija prema Matoroj. Ona da je izašla ne bi imala gde. Njena majka je posudila hiljadu evra da bi je ispoštovala za rođendan, mora da ide u Nemačku da vrati te pare i to je tako. Njoj je Matora Narodna banka. Odlično znam kako je ona meni prezentovala emociju prema Marku. Ne zaboravimo da je Sanja imala brak, pa se posle saznalo da je sve lažirano. Znam da je Matora imala toliko emocija, ali je njena najveća i neprežaljena ljubav Sanja i kako sad uđe u brak sa osobom sa kojom nije bila u vezi 40 dana - rekao je Mića.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track