POSLE KRAHA VEZE SA ZVEZDANOM, NA RED DOŠAO REMONT! Rešila da popravi izgled i usnimila se iz ORDINACIJE: Evo šta će da radi
Anđela Đuričić, Foto: Printscreen YT

Oko nje osoblje, a ovo je istina samo JEDNA

POSLE KRAHA VEZE SA ZVEZDANOM, NA RED DOŠAO REMONT! Rešila da popravi izgled i usnimila se iz ORDINACIJE: Evo šta će da radi

Stars -

Bivša zadrugarka i kako pojedini mediji spekulišu novokomponovana pevačica, Anđela Đuričić, svakodnevno svoje fanove obaveštava o svim aktuelnostima iz svog života, pa je tako učinila i danas.

Ovog puta, objava koju je podelila u okviru svog Instagram storija, bila je za pojedine pratioce uznemirujuća, jer je fotografija usnimljena u doktorskoj ordinaciji. Ubrzo se saznalo i zbog čega je posetila to mesto.

Svima je evidentno da je Anđela lepa i negovana devojka
Svima je evidentno da je Anđela lepa i negovana devojkafoto: Printscreen Instagram

Svima je evidentno da je Anđela lepa i negovana devojka. Redovan je posetilac frizera, kozmetičara i ostalih salona koji njenu lepotu održavaju na visokom nivou.

Ona se uputila u jednu popularnu estetsku ordinaciju koja se bavi ulepšavanjem i uređivanjem lica i tela. Tako su glasine o njenom lošem zdravlju pale u vodu.

Anđela je zapravo odlučila da poveća usne
Anđela je zapravo odlučila da poveća usnefoto: Printscreen/instagram/andjeladjurcic

Anđela je zapravo odlučila da poveća usne, te uskoro očekujemo njen novi izgled.

(Kurir / Srbija Danas)

Bonus video:

02:37

NISAM RAZOČARANA ZBOG PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM Kačavenda o učešću u zadruzi 7: Tek će da vide ko je KUMA NACIONALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track