OVO SU RODITELJI JOVANE TOMIĆ MATORE! O braku sa Anitom neće ni reč da čuju, a pre ulaska u Zadrugu su joj ZAPRETILI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

VELIKA SU JOJ PODRŠKA

OVO SU RODITELJI JOVANE TOMIĆ MATORE! O braku sa Anitom neće ni reč da čuju, a pre ulaska u Zadrugu su joj ZAPRETILI! (FOTO)

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su pre neki dan sudbonosno "da" u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji, dok se roditelji nisu pojavili.

Jovana Tomić Matora pokazala je jednom prilikom roditelje i to pred ulazak u "Zadrugu 5", a oni su joj tada delili savete.

- Povedi računa malo šta radiš, molim te! Nemoj da se ljubakaš tamo i vataš, kako ti znaš da radiš! Primiri se malo, red bi bio - kazala joj je majka Ana tada, pa je dodala:

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Instagram

- Nije ti prvi put da ideš u rijaliti, dosta je bilo. Budi normalna tamo, molim te. Pravi se onda da si normalna - rekla je Matorina majka, a i otac Hranislav je imao šta da joj poruči:

- Nemoj da nas osramotiš, pamet u glavu. Imaš godina koliko imaš, znaš šta bi trebalo da radiš. Da ne crvenimo - rekao joj je.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, na svadbi se samo pojavila Anitina tetka, a otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić, je izjavio tada da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, a da Anitu još uvek nije upoznao. Hranislav je takođe rekao da nema vremena da razmišlja o svadbi i da ima obaveze.

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede - rekao je za "Blic" Hranislav, a onda je otkrio da se nakon venčanja čuo sa ćerkom, a da Anitu još uvek nije upoznao.

- Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže: "konji se menjaju, a kola ostaju".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja