TEK SAD SLEDI HAOS! Maja danima pravi lom na primorju, a sad će joj se pridružiti najveća SUPARNICA? Ova starleta USKORO STIŽE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

DA LI ĆE SE SRESTI?

TEK SAD SLEDI HAOS! Maja danima pravi lom na primorju, a sad će joj se pridružiti najveća SUPARNICA? Ova starleta USKORO STIŽE

Rijaliti -

Nakon što je letnja sezona bivših učesnica rijalitija "Zadruga" u Budvi zvanično otvorena, starlete Dalila Dragojević i Marijana Zonjić su takođe spakovale kofere i krenule put Crne Gore.

Naime, kako su bivše cimerke objavile na društvenoj mreži Instagram, Dalila i Marijana su krenule put Crnogorskog primorja , te će uskoro naći u vreloj Budvi, epicentru svih zbivanja.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Nije isključeno da će tamo Dalila naleteti na svoju ljutu suparnicu Maju Marinković, s kojom je delila bivšeg dečka, Filipa Cara, koja već nekoliko dana sa svojom drugaricom Slađom pravi lom na primorju.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Instagram

Inače, poznato je da bivša supruga Dejana Dragojevića napravi opštu pometnju gde god da se pojavi, pogotovo na primorju, što je bio slučaj i prošle godine, kada je iz dana u dan pravila haos na Jadranu sa tadašnjim dečkom "Gringom", o čemu je javnost neprestano brujala.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Dalila Dragojević o Dejanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track