HLADNA OSVETA ZA ALEKS I ZVEZDANA: Anđela i Car na romantičnoj VEČERI u Crkvenici, osmesi sve govore (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

OSVETU Aleks i Zvezdanu

HLADNA OSVETA ZA ALEKS I ZVEZDANA: Anđela i Car na romantičnoj VEČERI u Crkvenici, osmesi sve govore (FOTO)

Rijaliti -

Anđela Đuričić je pre nekoliko dana posetila Filipa Cara u Crkivenici, gde je obavila intervju sa njim, a od tad dele zajedničke slike na svojim društvenim mrežama.

Tako je sinoć na njihovim Instagram profilima osvanula nova zajednička fotografija. Na fotografiji se vidi kako uživaju na večeri, Anđela ne skida osmeh sa lica, dok Car pozira sa dignutim palcem.

Ova fotografija objavljena je nakon vesti o raskidu Aleksandre Nikolić i Cara. Filip je naveo nekoliko razloga za ovaj raskid, a između ostalog, u priču je uključio i Zvezdana Slavnića.

Anđela Đuričić
foto: PrintScreen

Naime, Car je posumnjao da se između Aleks i Zvezdana ponovo nešto dešava, kako ona danima ne dolazi u Crikvenicu, a svakodnevno se viđa sa Anom Spasojević, koja je nedavno obnovila kontakt sa Slavnićem na društvenoj mreži TikTok.

Iako Car tvrdi da je definitivno stavio tačku na ovaj odnos, Nikolićeva je istakla da raskid veridbne ne smatra ozbiljnim, kako je Filip raskinuo sa njom preko poruke, a ne u četiri oka.

Sinoć su se oglasili i Dejan Dragojević i Maja Marinković. Dragojević smatra da je raskid lažan i da su Aleks i Car samo hteli da dignu prašinu, kako bi imali veću zaradu na TikTok-u.

Sa druge strane, Marinkovićeva je istakla da veza Aleks i Cara bila lažna i da su sve radili zbog zarade i fanova, te ne čudi što um je odnos pukao.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja