HAOS UŽIVO U STUDIJU! Miljana nasrnula na Ivana, unela mu se u lice, on pokušao da pobegne iz emisije, a onda je usledila PRETNJA
Foto: Printscreen

HAOS UŽIVO U STUDIJU! Miljana nasrnula na Ivana, unela mu se u lice, on pokušao da pobegne iz emisije, a onda je usledila PRETNJA

Rijaliti -

Miljana Kulić jurila Ivana Marinkovića po Pinkovom studiju, tenzija dostigla vrhunac!

U jednom trenutku je Ivan istakao da je imao savršen odnos sa sinon, te da je i sama Miljana to priznala ranije, a kako se ona ubacivala i prekidala, nazvao ju je bolesnicom.

- Nemoćan si, možeš samo da vređaš. Ja ću da ćutim i da pobedim sama sebe - rekla je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

U jednom trenutku Miljana je privukla svoju stolicu do Ivana, počela da mu se unosi u lice, a on je počeo da beži, želeći da napusti studio.

- Ivana, ja ne plaćam bahanalije Marije Kulić i Miljane, koji su mrtvi pijani. Ova je u 8 sati rekla Bebici da se pokupe i da idu da kockaju - izneo je Ivan.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ti si otišao. Dođi i pričaj sa mnom. Ti izmišljaš i lažeš, ne pričamo o mojoj majci i meni - nastavila je Kulićeva, koja ga je jurila po studiju.

- Nemoj da stežeš ruke. Bolesnici, kući, neću da mi neko stoji iznad glave - bežao je Marinković od nje.

Ti ćeš otići, neću dozvoliti da mi vređaš porodicu i mene, alkoholičaru lečeni.

Sedi na mesto budaletino, bolesnice kući. Alkoholičaru lečeni. Sedni na svoje mesto- govorio je Ivan besno koji je sve vreme bežao od nje, a Miljana mu je zapretila "Sad ću da te prebijem".

kurir.rs

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track