VEČERAS NA PINKU DEVOJKA KOJA JE PROVELA NOĆ SA UBICOM 72H PRE MASAKRA! Reč je o rijaliti učesnici, otvoriće dušu, neće biti TAJNI
Zadruga 6, Foto: Printscreen

šok

VEČERAS NA PINKU DEVOJKA KOJA JE PROVELA NOĆ SA UBICOM 72H PRE MASAKRA! Reč je o rijaliti učesnici, otvoriće dušu, neće biti TAJNI

Rijaliti -

Kako se završila šesta sezona "Zadruge", počela je propratna emisija "Zadruga - narod pita".

Često se tokom samih emisija raščivijaju sva ona dešavanja koja su ostala nejasna, ali i pokrenu mnogobrojni ratovi.

Večeras u emisiju "Narod pita" kod voditeljka Darka Tanasijevića stižu Žana Omnia i Nenad Lazić Neca, ali i devojka koja je provela noć sa ubicom iz Mladenovca svega 72h pre masakra.

Neca gost u emisiji
Neca gost u emisijifoto: Pritnscreen

Reč je o rijaliti učesnici, Sofija Uni Manić, koja je spremna da progovori o svemu.

Ona je svojevremeno rekla za Kurir kako je sa ubicom U.B. provela vreme tri noći pre jezivog događaja, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

Sofija Una Manić gost u emisiji
Sofija Una Manić gost u emisijifoto: Kurir Arhiva

"Tri dana pre masaktra sam bila sa U.B. i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, te noći nisam mogla da dođem sebi." - rekla je Una i nastavila:

"Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu." - pričala je ona, pa završila:

"Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može tako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio".

Kurir

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track