RAT DO ISTREBLJENJA! Aca Lukas brutalno uzvraća udarac Futi "Ti i tvoja supruga ste otimali, SRAM TE BILO"
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

NOVI DETALJI

RAT DO ISTREBLJENJA! Aca Lukas brutalno uzvraća udarac Futi "Ti i tvoja supruga ste otimali, SRAM TE BILO"

Stars -

Aca Lukas jedan je od pevača koji se našao na udaru Aleksandra Radulovića Fute, koji kako kaže, traži pravdu i želi da vrati autorska prava. Lukas je od strane kompozitora prozvan kao neko komu duguje novac i koga je na sudu dobio.

Aca Lukas, Aleksandar Futa Radulović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Lukas je odmah reagovao i otkrio sve ono o čemu je godinama ćutao i javno mu rekao da ga nikada više neće reketirati. Futa je ubrzo odgovorio na pevačeve tvrdnje i ponovio šta mu je krajnji cilj.

- Ne znam šta Aca Lukas sada priča, nisam pratio, ali ako su izvršitelji uključeni u priču, kako kaže, onda mora da postoji razlog za to. Ja sam angažovao ljude koji se bave tim stvarima. Ne znam samo kakve veze imamo Marina i ja sa Sašom Popovićem i u kakve nas to priče uvlači. Znam da postoje neke stvari koje pevači treba da vrate, a tiču se duga na konto duga. Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava - rekao je Futa.

Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Njegove reči su dodatno izrevoltirale Acu Lukasa, koji je itekako imao šta da doda, te je u svom stilu nastavio rat.

- Ovim savršeno nemuštim odgovorom je sve sam objasnio. Samo dve stvari: neka se javi jedna osoba na planeti kome su Futa i Marina, dali šakom i kapom. Ili u prevodu za džabe, po narodski! I pod dva: Šta ti nije jasno oko učešća Saše Popovića? Hoćeš da kažeš da nije istina da ti je na moje oči u tvom studiju isplatio lično u kesu 250.000 na ruke, za moj cd?! Onaj koji je izdao Grand. Hvala Bogu pa za sve postoje dokazi. Jedan od krucijalnih je taj da na mom cd-u u piše "Grand production" a da ga je radio Aleksandar Radulović Futa. Pa hožeš da kažeš da si ga dao Popoviću za džabe? Kako reće ti “šakom i kapom“? Jedno je sigurno, a to je da ja od svih projekata sa tobom nisam nikada uzeo ni cvonjak! A da li će Popović da potvrdi? Pa čisto sumnjam pošto ste i jedan i drugi koliko mi se čini uradili nezakonitu transakciju! A jesi platio porez za ovo? E, a sada neka ljudi pokušaju da zamisle koliko još je ovakvih stvari bilo i da je Aca Lukas samo jedan od mnogih sa kojima ste sarađivali. Pa onda neka sve to saberu pa pomnože pa onda da vidimo šta ti u stvari još hožeš. Ti i tvoja supruga niste davali “šakom i kapom“ nego ste ljudima toliko otimali, da bi im na kraju i kapu uzeli i šaku otkinuli! Sram te bilo! - izjavio je Lukas i dodao:

Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

- Kad si toliko ljut i kad sam ti ja "toliko dužan" zašto si mi posle tog događaja i tvoje tužbe koju si dobio, radio još tri cd-a? Za poslednji si dobio koliko se sećam, a sećam se 110.000 evra i to unapored! (Stil života) - rekao je pevač.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

paparaco Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track