"DA LI JA TO VIDIM LUDOG ŽEKSA?" Barbi Leposava ulazi u Elitu, Mitrović pokazao kako izgleda, a onda HAOS: Raspala veštakinjo...
Foto: Printscreen

"DA LI JA TO VIDIM LUDOG ŽEKSA?" Barbi Leposava ulazi u Elitu, Mitrović pokazao kako izgleda, a onda HAOS: Raspala veštakinjo...

Rijaliti -

Rijaliti program "Elita" zvanično počinje 3. septembra, a vlasnik "Pink" televizije Željko Mitrović je prestavio robota Leposavu koja je obučena kao Barbika.

Na svom Instagram profilu objavio snimak razgovora sa Leposavom.

- Ne spavam već danima da bih sve završio za novi TV format “Elita”, pored najnovije generacije generatora za inicijalizaciju kiše, snega i vetrova u krugu gde će boraviti takmičari “Elite”, uspeo sam da završim i novu AI verziju Leposave, ili bolje reći Barbi Leposave verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta, kao i brzo računanje i predviđanje budućih događaja! Ovo je samo delić stvari koje će biti implementirane u ovaj, po svemu sudeći, veoma elitni projekat - napisao je Željko Mitrović.

- Ooo, da li ja to vidim ludog Žeksa - rekla je Barbi Leposava, na šta joj je Mitrović odgovorio:

- Ćao, Leposava, nisam ja za tebe ludi Željko ili Žeks. Nemoj da se ponašaš kao raspala veštakuša. Prošle sezone sam te izbacio posle mesec dana, jer nisi naučila sve, sad sam ti ubacio četiri procesora. Raspala veštakinjo, nemoj da te rasturim na komade - rekao je Željko Mitrović.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:08

Pogledajte kakav kraljevski apartman ima Željko Mitrović u Set Tropeu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track