OGROMNE NAOČARE, GOLOG PUPKA... Najkontroverznija učesnica Elite stigla na sistematski uništenog lica! Dala JEDNO obećanje (FOTO)
Foto: Ata images

rijaliti

OGROMNE NAOČARE, GOLOG PUPKA... Najkontroverznija učesnica Elite stigla na sistematski uništenog lica! Dala JEDNO obećanje (FOTO)

Rijaliti -

Teodora Radoičić, trenutno najkontroverznija poznata učesnica predstojećeg rijalitija "Elita" bila je na sistematskom pregledu kako bi tim lekara utvrdio da li je i fizički, ali i psihički spremna za ulazak u izolaciju i popularni šou program.

Teodora se pojavila sa velikim naočarima za sunce i u prvi mah pobegla od novinara, a razlog je intervencija koju je imala na licu. Kako tvrde prisutni, Teodorini obrazi su jutros izgledali poprilično loše, ali je ona na kraju ipak pristala da da izjavu sedmoj sili i istakla da joj boravak u zatvorenom neće teško pasti:

Elita
foto: Ata images

- Neće mi biti teško, organizovaću se. Ne bih poredila rijaliti sa zatvorom jer to realno nema veze, znam sada kad sam bila i u jednom i u drugom formatu - kazala je Teodora koju su novinari pitali da li se kaje zbog grešaka u prošlosti zbog kojih je završila u zatvoru:

- Ne, ne kajem se, iz svake greške sam nešto naučila. Najviše sam nučila iz ove tri godine koliko sam tamo provela. Mislim da sam se razvila koliko god sam mogla, psihički naravno. I da sve ponovo vratim, mislim da bih sve ponovila - kazala je otvoreno Teodora koja kaže da će se braniti ukoliko bude napadnuta:

Elita
foto: Ata images

- Neću ulaziti u nepotrebne konflikte, ali neću dati na sebe, naravno. Ako neko bude nešto pokušao, moraću da sasečem u korenu.

Radoičićeva je inače bila osuđena u Beču zbog posredovanja u dilovanju heroinom, a na robiji je bila tri godine.

kurir.rs/informer

Bonus video:

02:05

MILOŠ BOJANIĆ OTKRIO DA LI SE VRAĆA U RIJALITI! Njegova kuća na moru meri se U MILIONIMA, a planira da jede smo ono što ulovi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track