ZVEZDANOV DRUG NAOŠTREN STIGAO U KARANTIN! Damir se odmah bacio u AKCIJU, navalio na cimerke, a ovakve ribe mu se sviđaju
Foto: Kurir

ZVEZDANOV DRUG NAOŠTREN STIGAO U KARANTIN! Damir se odmah bacio u AKCIJU, navalio na cimerke, a ovakve ribe mu se sviđaju

Rijaliti -

Damir Radanov, drug Zvezdana Slavnića, novi je ulesnik Elite, a pre samog ulaza jedan je od prvih koji je doživeo napad od Uroša Stanušića, prvog javnog geja koji ulazi u rijaliti.

"Zvezdan mi je savetovao da budem staložen, miran i da ne ispucam sve metkove istog momenta i to je naravno da je moguće. Prošao sam svet, živeo u Londonu, Njujorku, ne postoji mesto gde nisam bio - rekao je pred ulazak u karantin i objasnio na to što ga je napao Uroš.

Damir Radanov
foto: Kurir

- Ovo nije ni jedan porcenat šoua, nula, nešto najružnije što se desilo. Ništa se nije desilo, neko je komentarisao neke moje dlake na stomaku i on se osetio važnim. Ja sam se samo nasmejao - objasnio je Damir, ali nije želeo da otkrije da svoj emotivan status.

"Raspoložan sam da upoznajem nove ljude, i te silikone, to nisam još baš upoznat. Što se tiče emotivnog, to mora da bude posebna osoba da bi zaljuljana moj broj", rekao je Damir.

Damir je rekao da se njemu jako sviđa Anđela Đuričić i voleo bi da nađe takvu devojku.

Zvezdanov drug je već krenuo da osvaja nove učesnice i buduće cimerke.

kurir.rs/M.J.

Bonus video:

06:00

Nikola Lakić - jednom muškom učesniku neću pružiti ruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track