ZVEZDA GRANDA NE IDE U PRITVOR! Osumnjičen da je usmrtio čoveka i pobegao s lica mesta, sad se oglasilo Tužilaštvo BiH!
Foto: Printscreen

ZVEZDA GRANDA NE IDE U PRITVOR! Osumnjičen da je usmrtio čoveka i pobegao s lica mesta, sad se oglasilo Tužilaštvo BiH!

Stars -

Pevač koji je učestvovao u "Zvezdama Granda" Mahir Petrović, koji je osumnjičen da je 31. jula u Gornjem Vakufu/Uskoplju audijem usmrtio pešaka J. B. i pobegao s mesta nesreće, neće biti pritvoren, te će se zajedno s ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je za portal Avaza iz Tužilaštva Srednjobosanskog kantona.

Mahir Petrović
foto: Printscreen/Instagram

U odgovoru Tužilaštva SBK na pitanje, je li eventualno predložen pritvor za pevača i njegovog oca, navedeno je da se istraga sprovodi, te da nije bilo neophodno predlagati ovu meru.

- Tužilaštvo sprovodi istragu protiv M.P. zbog krivičnog dela teška krivična dela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći, dok se I.P. tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle učinjenog krivičnog djela.

Mahir Petrović
foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

- Tužilaštvo je u saradnji s policijom obezbedilo dokaze, te ocenilo da nije neophodno predlagati meru pritvora. Inače, stav je sudske prakse da je ovo restriktivna mera i primenjuje se samo u situacijama koje su propisane Zakonom o krivičnom postupku Federacije Bosne i Hercegovine - odgovoreno je iz Tužilaštva SBK.

Kurir/ Avaz

Bonus video:

04:53

PEVAČICA ŠOKIRALA: MUŠKARCI ŽELE SAMO MOJE TELO, ALI MENE TO NE ZANIMA! Ako žudite da budete sa mnom NA OVU OSOBINU ODMAH PADAM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track