ANA ĆURČIĆ JAVNO PODELILA SNIMAK ZVEZDANA SLAVNIĆA! Čuje se kako sve priznaje, opšta KATASTROFA, sramne reči!
Ana i Zvezdan, Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen Instagram, Shutterstock, Ilustracija

ZANIMLJIVO

ANA ĆURČIĆ JAVNO PODELILA SNIMAK ZVEZDANA SLAVNIĆA! Čuje se kako sve priznaje, opšta KATASTROFA, sramne reči!

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno progovorila o tužbama koje je podnela protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici.

Ona je istakla da je tek čeka suočavanje sa Slavnićem pred licem pravde, a sada na Instagramu je objavila snimak na kom je Zvezdan priznao sve monstruozne radnje koje je počio nad njom.

Snimak priznanja Zvezdana Slavnića
Snimak priznanja Zvezdana Slavnićafoto: Printscreen

Poznato je da je Ana govorila kroz kakvo nasilje, ali i kakvu je torturu trpela od strane Zvezdana, što je on očigledno priznao Lepom Mići, tokom boravka u rijalitiju.

Zvezdan je u toku jednog Aninog izlaganja imao potrebu da se poveri Mići, te ga je izveo napolje i pred miliona mu priznao da sve ono što je Ana ispričala je ništa naspreman onoga što je on njoj zaista radio.

Snimak priznanja Zvezdana Slavnića
Snimak priznanja Zvezdana Slavnićafoto: Printscreen/instagram/zvezdanslavnic

Ana je odlučila da snimak podeli sa svojim pratiocima kako bi pokazala da je apsolutno spremna za suđenje sa bivšim partnerom, a u nastavku možete pročitati šta je Zvezdan izgovorio u snimku:

- Poslušaj ti mene jednom, nikad ti nisam ništa rekao. Veruj mi da ovo što je ona izgovorila je apsolutno, Mićo, k*rčina šta sam ja njoj radio. Javno kažem to, za ovo što je izjavljivala - bilo je Zvezdanovo priznanje u klipu, koje je Ana objavila na Instagramu.

Kurir / Srbija Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track