KAKVA ISPALA STANIJE DOBROJEVIĆ! Sada ima "amnezije" i ne zna za AMELI, a ovde je pokazala da je SVEGA SVESNA, isplivali DOKAZI
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

hit

KAKVA ISPALA STANIJE DOBROJEVIĆ! Sada ima "amnezije" i ne zna za AMELI, a ovde je pokazala da je SVEGA SVESNA, isplivali DOKAZI

Rijaliti -

Učesnica "Zadruge 7 - Elite", Aneli Ahmić, koja je sinoć ušla prva u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Stanija je ovo demantovala, ističući da njen partner nije oženjen, iako smo vrlo brzo došli do fotografije sa Anelinog i Asminovog venčanja.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Dobrojevićeva je, međutim, očigledno zaboravila da je pre samo četiri nedelje na Instagram stavljala video iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojem je uživala sa partnerom.

- Ilegalna ljubav! - napisala je u opisu jedne objave, na kojoj vidimo prizor sa plovila po vodi.

Tada je snimala i partnera, doduše u mraku, pa se nije jasno videlo njegovo lice.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen:instagram/ANELI_HANCY, Holger Wulschläger / Panthermedia / Profimedia, Instagram

Stanija se danas oglasila za medije i ispričala da je u pitanju prevara.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo šta i javno ću ga ostaviti! - priča starleta i dodaje:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Asmin se u toku dana oglasio i pokazao koliko su ga sve vesti o njemu zapravo izbacile iz takta. Durdžić se snimio kako pokazuje srednji prst, dok se bes jasno vidi na njegovom licu.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track