"ANELI IZMISLILA VENČANJE!" Procurile nove informacije o Stanijinom dečku: Nikad nije bio oženjen, evo zašto ga je starleta KRILA!
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, screenshot

obrt

"ANELI IZMISLILA VENČANJE!" Procurile nove informacije o Stanijinom dečku: Nikad nije bio oženjen, evo zašto ga je starleta KRILA!

Rijaliti -

Stanija Dobrojević već nekoliko meseci je u vezi s Asminom Durdžićem čija je bivša partnerka Aneli Ahmić u subotu, 2. septembra, ušla u Elitu.

Ona je po ulasku izjavila kako je u braku s Asminom, te da ju je prevario sa Stanijom, ali je Stanija ovo demantovala. Ona je rekla da njen dečko nikad nije bio u braku, što je napisao i on na Instagramu, dodavši da će dati 50.000 evra ako mu neko dostavi dokaz da su oni ikada bili venčani.

Elita, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

Izvori za medije sada tvrde da Aneli i Asmin nikada nisu bili u braku! Oni se nisu venčali ni u jednoj državi, a iza fotografije na kojoj su njih dvoje i hodža u kući ne krije se čin bilo kakvog venčanja.

- Anela i Asmin nikada nisu bili u braku, već u vanbračnoj zajednici. Da, imaju dete, ali se nikada nisu venčali. Ta priča o šerijatskom braku takođe nije tačna. Iza one fotografije sa hodžom uopšte nije scena venčavanja ili bilo čega sličnog. I to će se uskoro saznati i objaviće se dokaz - tvrdi dobro upućeni izvor.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Mediji dalje saznaju da su se Stanija i Asmin upoznali još prošlog leta, kada je on već bio u vezi sa drugom devojkom, a ne s Aneli.

- Oni su se upoznali još pre godinu dana, ali se ništa nije dogodilo među njima jer je imao devojku, a i da je bio sam teško da bi tada išta bilo iz mnogo većeg razloga. Stanija je imala veliki problem sa tim što je on druge vere, zato je i kačila onu pesmu sa stihovima "ljubav u dubokoj ilegali". Svima je poznata njena porodična situacija, da joj je otac stradao na ratištu. Mislila je da porodici, majci i bratu na oči ne sme da izađe ako uđe u vezu s Asminom koji nije pravoslavac. Zato je mesecima odbijala bilo kakav dublji kontakt sa njim - tvrdi izvor.

Kurir/ Telegraf

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track