"ZVEZDANA DOVODILA U KREVET GDE JE SPAVALA S MUŽEM" Kuma zadaje UDARAC za UDARCEM Ani Ćurčić! Evo šta je sve lagala u rijalitiju
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

šok

"ZVEZDANA DOVODILA U KREVET GDE JE SPAVALA S MUŽEM" Kuma zadaje UDARAC za UDARCEM Ani Ćurčić! Evo šta je sve lagala u rijalitiju

Rijaliti -

Marko Đedović i Milena Kačavenda su nastavili razgovor u WC o Ani Ćurčić!

- Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a taj čovek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019. godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike - pričala je kuma.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Ljudi su to znali, ali si ti ćutala - rekao je Marko.

- Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve - govorila je Kačavenda.

- Ma strašno šta je ona radila - rekao je Marko.

- Posle ide priča o roleksu, i sve to meni sada nije jasno. Aca i ja smo hteli da izbacimo Zvezdana iz cipela, a ja sam ubedila Acu da kupi roleks - rekla je Kuma.

- Pazi, u tom tabletu imaju priče o tome kako su hteli da uđu u Zadrugu 5, zbog Dalile i Dejana, a onda je bila priča kako će on da muva Dalilu, a Dejan se raspada. U tom tabletu postoje prepiske iz 2021. godine da su oni kupili stan u Zemunu - nastavio je Marko.

- Ma i ona pisma, zna se šta može da se piše u pismu, a onda u pismima nema ništa, ja sam donela hrpu pisama, i ona je tražila to od mene. Mene su nazvali kuma jer sam ja krstila tatu i Zvezdana nadimcima. A Zvezdan je ispao gospodin kada je rekao da ja nisam kuma, on je sve znao - rekla je Kuma.

- Prvo pitanje Aci Bulića Ani je bilo što nije demantovala Zvezdanu da joj je gasio cigare na ruke, a ona se pravdala kako ona to nije rekla - dodala je Milena.

Ana Ćurčić, Aca Bulić
foto: Printscreen

- Gde vam je bio mozak da dođete u kuću Ace i njegove žene - upitao je Marko.

- Aca nas je zvao - odgovorila je Milena.

- Ma meni je dosta tih fejk žrtvi nasilja, a danas ljuti trpe svega, a ti danas imaš svega, a ona se folira - rekao je Marko.

- Ona je koristila Zvezdana da se pere i pretila je Acom - dodala je Milena.

- Ma da, to je radila i Aci, moraće da objasni, ma njoj su samo pare u glavi - rekao je Marko.

- Ma da, njoj su samo pare interest - rekla je Milena.

kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track