PUCA OD MIŠIĆA I IMA KLINIKU! Malo ko ga zna da je on Stanijin BRAT: Krije se od javnosti, a tek da vidite kako MOĆNO izgleda FOTO
Foto: Printscreen Instagram

PUCA OD MIŠIĆA I IMA KLINIKU! Malo ko ga zna da je on Stanijin BRAT: Krije se od javnosti, a tek da vidite kako MOĆNO izgleda FOTO

Rijaliti -

Starleta Stanija Dobrojević našla se u žiži interesovanja nakon što je nova učesnica rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić iznela šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario upravo sa Stanijom. Ipak, starleta tvrdi da je to laž i da njen dečko nikada nije bio oženjen.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević je stekla veliku popularnost u rijaliti formatima, a zbog svog atraktivnog izgleda bila je jedna od najpoželjnijh dama iz sveta šoubiza. I dok ona vodi javni život, njena porodica to gotovo uopšte ne voli i retko se pojavljuju u javnosti, tako da je malo ko imao priliku da vidi kako izgleda njen brat Sani.

On, za razliku od svoje sestre, ne voli javno eksponiranje i izabrao je potpuno drugačiji način života. Posvetio se porodici i veterini, a otvorio je privatnu kliniku u gradu u kome živi - Rumi. Sani je po profesiji doktor veterine.

1 / 11 Foto: Instagram

Da ne zapostavlja svoj izgled, govori i to što Sani redovno ide u teretanu, a da je u dobroj formi, neretko pokazuje na Instagramu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track