ŠOKANTNA PROŠLOST ŽENE STANIJINOG MUŽA! Bliska osoba joj bila u ZATVORU, a on joj spalio sve stvari na parkingu: Sve je gorelo...
Foto: Petar Aleksić

svi detalji

ŠOKANTNA PROŠLOST ŽENE STANIJINOG MUŽA! Bliska osoba joj bila u ZATVORU, a on joj spalio sve stvari na parkingu: Sve je gorelo...

Rijaliti -

Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 Elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću sa kojim ima dete i koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Kako prenose mediji, Aneli Ahmić, navodno krije mračnu prošlost o kojoj malo ko zna. Naime, kako napominje izvor blizak Aneli, zadrugarka je pre Asmina imala momka koji joj je zapalio sve stvari.

- Aneli je bila ludo zaljubljena u njega. Nažalost, ne smem javno da mu izgovorim ime. Sa njim se zabavljala pre Asmina. Tokom veze sa njim, iako nikad nije bio poznat razlog, momak joj je zapalio sve stvari - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

- Častio ju je skupocenim stvarima. Na sebi je imala "Gucci", "Louis Vuitton", "Dior"... A u trenutku kada se razbesneo, izneo je sve iz doma što joj je kupio, odneo na parking i zapalio. Čak je snimao i uživo uključenje na društvenim mrežama kako joj pali stvari - poručuje izvor, koji otkriva još novih detalja

- Anelina najveća ljubav bio je Marinko Zovko. Takoreći, on ju je napravio. Sve je uložio u nju. Kupovao joj je skupu garderobu, vodio je na putovanja, videla je sveta. Pored njega joj ništa nije falilo. Živela je kao kraljica. I sama je priznala u "Zadruzi" da ju je vodio po najskupljim prodavnicama i da je imala stvari u vrednosti od preko 35.000 evra - poručuje izvor za medije.

Aneli Ahmić
foto: Pritnscreen

U javnosti je poznato, kako su bosanski mediji pisali, da je Anelin brat, Ajlin Ahmić, šest meseci proveo u zatvoru. On je u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima proveo šest meseci, te su morali, po sili zakona, biti pušteni, jer optužnica još nije podignuta.

Akcija "Rez"

Podsetimo, u okviru akcije kodnog naziva “REZ” Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u julu prošle godine je uhapšeno sedam osoba, i to četiri na području Kantona Sarajevo i tri na području Neuma, koje se dovode u vezi sa krivičnim delima izvršenim na području Kantona Sarajevo.

Uhapšeni su Elvis Keljmendi, Ajlin Ahmić, Anel Sejfović, Slobodan Tomanić, Harun Babić, Amer Pehlić i Armin Kulašević.

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

Oružje i municija u kući njegovog oca

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo u nastavku akcije su obavili pretres kuće oca Anelsa Sejfovića, u kojoj je pronađeno oružje i municija.

Policija je objavila šta je pronašla u kući Ramoza Sejfovića:

– automatska puška sa preklopnim kundakom,

– više različitih delova oružja,

– 572 komada puščanih i pištoljskih metaka različitog kalibra,

– 4 uloška za pancir,

– jedan okvir za pištolj i

– jedna ručna bomba.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track