"GASIO JOJ JE CIGARE NA RUKE" Kačavenda otkrila JEZIVE stvari koje su se desile između Bulića i Ane, a evo s kim je PREVARILA muža
Foto: Pritnscreen

"GASIO JOJ JE CIGARE NA RUKE" Kačavenda otkrila JEZIVE stvari koje su se desile između Bulića i Ane, a evo s kim je PREVARILA muža

Rijaliti -

Milena Kačavenda i Slađa Lazić komentarisali su Anu Ćurčić i njeno ponašanje, a kuma je potom raskrinkala sve Anine tajne.

- Sada se videlo da ima gomila materijala oko njega i van hotela. Ana je svojoj adminki Lavici rekla da je normalno što je muž hteo da je ubije - komentarisao je Đedović.

- Ona se zakačila sa Acom Bulićem, on je njoj branio da izlazi, gasio joj je cigare na ruke, a sada je očigledno da nisi znale neke stvari. Tokom finala se pojavila Bilja mongoloid. Meni tada ništa nije bilo jasno, a sada u se pojavili njenin interesi - dodala je kuma.

Milena Kačavenda je nastavila da priča o Ani Ćurčić:

- Tu se svašta dešavalo, ja sam Zvezdana uništila, a on meni nije uradio ništa loše, a prema njoj je bio loš. Zvezdan se pormenio posle robije, a ja sam ovde došla pucajte u mene - rekla je Milena.

Meni nije jasno što je on ćutao - rekao je Marko.

- Pa zbog Anđele, njemu je bilo teško jer se zna sve. Moj brat kada je video štan se dešava, on je Anu j**o dok je Zvezdan bio u zatovoru, - govorila je MIlena.

kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track