"RETARDUŠO STARA, NISAM BUDALA DA ČISTIM TVOM SINU" Ovako je Aneli vređala svekrvu! Asminov otac objavio snajkinu glasovnu poruku
Foto: Petar Aleksić, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY, Instagram

rat se nastavlja

"RETARDUŠO STARA, NISAM BUDALA DA ČISTIM TVOM SINU" Ovako je Aneli vređala svekrvu! Asminov otac objavio snajkinu glasovnu poruku

Rijaliti -

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, bivšeg verenika Stanije Dobrojević, objavio je na svom Fejsbuk profilu glasovnu poruku u kojoj učesnica "Elite" Aneli Ahmić vređa njegovu suprugu.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

On je odmah, nakon što je Aneli ušla u rijaliti s pričom da ju je suprug prevario sa starletom, a onda nastavio vezu s njom, stao u odbranu svog sina, koji tvrdi da s Ahmićevom nikada nije bio u braku.

Mustafa je i ranije isticao da nema reči hvale za majku njegove unuke, a sada je pokazao da ona nije ni volela svekrvu koju je izvređala u poruci koju joj je poslala.

Asmin Durdžić, Mustafa Durdžić
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Printscreen/Facebook

- Ovako se moja snajka obraćala mojoj supruzi još 2021. godine. Pa ko je ne bi voleo takvu. Njoj je najveći problem higijena. Moja supruga devet puta operisana, u penziji , bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva. I vi svi mislite da sam ja loš čovek, a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svetu. Dušu ću dati, ali traži da joj se uzvrati bar lepim rečima - objavio je Asmonov otac uz glasovnu poruku.

- Retardušo stara, mislila si da ću ti ja čistiti sinu, pa nisam ja budala! - rekla joj Ameli, a onda je i opsovala, pa je nastavila:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

- Ama ostavljam vas, sad mi žao što se nisam po***** i ostavljala, a i tebi u kuću donela.

Podsetimo, Mustafa je ranije u jednoj od svojih objava optužio bivšu snajku za kriminalne radnje u Nemačkoj, dok je Staniju hvalio.

Kurir

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track