"BILI SMO INTIMNI" Janjuš priznao da je uradio ono što nikako NIJE SMEO, sve se desilo pred kamerama, Ena će poludeti od besa?
Foto: Printscreen

zanimljivo

"BILI SMO INTIMNI" Janjuš priznao da je uradio ono što nikako NIJE SMEO, sve se desilo pred kamerama, Ena će poludeti od besa?

Rijaliti -

Grupa učesnika "Elite" sedela je na garnituri u dnevnoj sobi i razgovarala, tokom slobodnoh vremena koje su danas imali tokom dana.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš priznali su đta je za njih najintimniji čin, a nakon što je bivši košarkaš otkrio da je to za njega dodir, Aneli je zaključila da su njih dvoje bili intimni.

Janjuš
foto: Printscreen

- Tebi je dodir intimniji od s*ksa? Sinoć si rekao da imam najlepšu kožu - govorila je Aneli, a Janjuš se nije uopšte bunio, već potvrdio njene reči.

- Jeste, šta je tu loše? - uzvratio je bivši košarkaš.

- Onda smo mi bili intimni - poručila je Ahmićeva Janjušu.

Mnogim gledaocima i publici koja prati rijaliti putem društvenih mreža pivukao je pažnju odnos Janjuša i Aneli, pogotovo jer se bivši košarkaš pomirio sa svojom suprugom Enom, tokom leta i pred ulazak u rijaliti rekao da sebi neće dozvoliti grešku.

Janjuš
foto: Pritnscreen

Međutim, iz dana u dan Aneli i Janjuš imaju sve prisniji odnos, pa su sumnje da će Marko ponovo izneveriti ženu sve veće. Njihov odnos dosta podseća na onaj koji je imao na početku ljubavne afere sa Majom Marinković, kad su se samo još družili i imali odnos u granicama prijateljstva. Kako će Ahmićeva i Janjuš da se ponašaju u nastavku rijalitija i da li će on sebi dopustiti geešku, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama.

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track