ANELI AHMIĆ PREKRŠILA STROGO PRAVILO VELIKOG ŠEFA! Očekuje se HITNA sankcija, ovo može biti baš OZBILJNO, nije smela to da napravi
Foto: Printscreen

šta joj bi?

ANELI AHMIĆ PREKRŠILA STROGO PRAVILO VELIKOG ŠEFA! Očekuje se HITNA sankcija, ovo može biti baš OZBILJNO, nije smela to da napravi

Rijaliti -

Poznato je da još na početku svake sezone, Veliki šef pošalje pismo u kom takmičarima bude saopšteno sve o glavnim pravilima, koje je Aneli očigledno zanemarila, pa prekršila.

Starleta Aneli Ahmić u rijalitiju ,,Elita" proslavila se sa dramom kada je otkrila da je Stanija Dobrojević bila u romansi sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, a sada su kamere zabeležile da je prekršila strogo pravilo.

Aneli Ahmić prekršila pravilo Velikog šefa
Aneli Ahmić prekršila pravilo Velikog šefafoto: Printscreen

Naime, dok je sedela kod fontane sa Urošem Stanićem, kamere su u jednom trenutku zabeležile kako je Aneli prišla takmičaru i prekršila najvažnije pravilo života u rijalitiju - šaputanje.

Bubica nije uspela da zabeleži šta je Aneli šapnula Staniću na uvo. Poznato je da još na početku svake sezone, Veliki šef pošalje pismo u kom takmičarima bude saopšteno sve o glavnim pravilima, koje je Aneli očigledno zanemarila, pa prekršila.

Aneli Ahmić
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja