MILJANA KULIĆ OSUĐENA NA PSIHIJATRISKO LEČENJE U BOLNICI ZATVORENOG TIPA! Rijaliti učesnica se požalila cimerki, ovo su detalji
Foto: Printscreen

stigla presuda

MILJANA KULIĆ OSUĐENA NA PSIHIJATRISKO LEČENJE U BOLNICI ZATVORENOG TIPA! Rijaliti učesnica se požalila cimerki, ovo su detalji

Rijaliti -

Miljana Kulić danas se u dvorištu ispred Bele kuće poverila cimerki o tužbi koju je Marko Đedović pre tri godine podneo protiv nje zbog nanošenja telesnih povreda.

Kako je Miljana istakla, Đedović joj je rekao da je presuda stigla i da je ona dobila uslovnu kaznu, kao i da je osuđenja na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink TV

- Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest meseci bolnicu zatvorenog tipa i dve godine uslovno. Matora mi se smeje, kao dve godine da ne smem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smeju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane - ispričala je Miljana.

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji "Narod pita", Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete. Marko je pre ulaska u "Elitu" govorio o ovome.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Instagram

- U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči - rekao je Đedović.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track