NJEN HIT I DANAS SVI PEVAJU, A ONA NEĆE DA SE VRATI NA ESTRADU! U jeku najveće slave napustila zemlju! Ovako danas izgleda Tajči!
Foto: Printskrin/Jutjub

život u americi

NJEN HIT I DANAS SVI PEVAJU, A ONA NEĆE DA SE VRATI NA ESTRADU! U jeku najveće slave napustila zemlju! Ovako danas izgleda Tajči!

Stars -

Pevačica Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči tokom osamdestih je snimila brojne hitove poput „Ti nemaš prava na mene“ i „Moj mali je opasan“, a sa čuvenom numerom „Hajde da ludujemo“ je predstavljala Jugoslaviju 1990. godine na Evroviziji.

Tatjana Kameron, Tajči
foto: Printscreen/Youtube

Nakon što je snimila ovaj hit koji se i danas sluša, Tajči je preko noći postala jedna od najpopularnijih pevačica, a njen performans u roze haljini i frizurom nalik Merilin Monro i danas svi pamte.

Tajči
foto: Pritnscreen

Međutim, te 1992. godine donosi odluku da napusti Hrvatsku i u Americi nastavi muzičko školovanje. Diplomirala je u septembru naredne godine i tada je promenila ime u Tatiana Metjuz.

Privremeno je nastupala u pozorištima u Njujorku, ali nije bila ni približno popularna kao nekada u Jugoslaviji. Tajči je čak otkrila da joj je taj period života bio izuzetno stresan, te da je bila sklona depresiji.

Evrovizija, Tajči

Sreću joj je doneo suprug Metju Kameron koga je upoznala 1998. godine, a godinu dana kasnije postala je gospođa Kameron. U ovom srećnom braku dobili su tri sina, Dantea, Evana i Blejza. Nažalost, on je pre par godina, nakon teške borbe sa kancerom pluća, preminuo.

Tajči se danas bavi muzikom, ali i motivacioni je govornik. Ima 53 godine i sa sinovima živi u Americi.

Kurir/ Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track