OGLASIO SE FRAN PUJAS NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJ! Bivši zadrugar objasnio šta mu se dogodilo: Mislili su da sam DROGIRAN
Foto: Printscreen/Premijera

sad je dobro

OGLASIO SE FRAN PUJAS NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJ! Bivši zadrugar objasnio šta mu se dogodilo: Mislili su da sam DROGIRAN

Stars -

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Fran Pujas pre desetak dana, kako su objavili mediji, završio je na klinici za psihijatrijske bolesti.

Fran Pujas
foto: Printscreen Instagram

Ubrzo su počela brojna suškanja da je drastično smršao, te da je imao problema sa ishranom, ali i narkoticima koje je, navodno konzumirao. Sada je Fran prvi put progovorio o svemu:

- Moram da kažem da su sve to izmišljotine! Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam, rako je Fran pa dodao:

Fran Pujas
foto: Printscreen/RedTV

- Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat remena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine.

Kurir/ Blic

Bonus video:

00:04

NOVA TETOVAŽA FRANA PUJASA: Rijaliti učesnik ceo je prekriven crtežima, a sada ima NOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track