UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZ KUĆE BUBNJARA Ekipa Kurira zatekla STRAVIČAN prizor u Perlezu - ovo nisu uslovi za život! (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir/Maša Kostić

horor

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZ KUĆE BUBNJARA Ekipa Kurira zatekla STRAVIČAN prizor u Perlezu - ovo nisu uslovi za život! (FOTO/VIDEO)

Stars -

Bivši bubnjar Yu grupe, Slobodan Jurišić, šokirao je javnost kada je otkrio u kakvim uslovima živi, ali i na koji način je došlo do takve situacije.

Za Kurir je nedavno govorio o ukradenom novcu i situaciji u kojoj se nespreman našao.

- Prodao sam stan u Zemun polju u kome sam živeo. Imao je 20 kvadrata i prodao sam ga za 19.000 evra. To se desilo u petak, nisam stigao da odem do banke i rešio sam da sakrijem lovu u sefu. I sutradan je nije bilo. Ostao sam sam na ulici - rekao nam je sa knedlom u grlu i objasnio gde se sada nalazi.

Slobodan Jurišić, Slobodan Jurišić Jura
foto: Kurir/Maša Kostić

- Trenutno sam u Perlezu, (naselje u sklopu Zrenjanina) to je kuća koju mi je dao prijatelj da u njoj živim dok se ne snađem. Kuća izgleda strašno. Zapravo, to je stan u kome je živeo neki čovek ranije. Svuda su đubre i flaše.

Slobodan Jurišić, Slobodan Jurišić Jura
foto: Kurir/Maša Kostić

Kurir se našao na licu mesta, a pevač je pokazao svaki kutak kuće koja ni malo ne liči dom u kojoj bi neko mogao normalno da boravi.

1 / 13 Foto: Kurir/Maša Kostić

Podsetimo, Jurišić se muzikom profesionalno bavi od 1979. i jedan je od najzastupljenijih bubnjara u Srbiji. Studijski rad započinje sa čuvenim "Mama Co Co" bendom, a u karijeri je, pored mnogih popularnih sastava, bio i član Yu Grupe, benda Dejana Cukića, a studijski se muzikom bavio i internacionalno, najvise u Nemačkoj, gde je i stekao reputaciju "gruvera". Jura je jako poznat po specifičnom načinu svirke i poseduje jedinstvenu tehniku sviranja funk i rok bubnja.

01:05

Bubnjar Slobodan Jurišić živi u nehunanim uslovima

Bonus video:

07:04

STARS EP 291

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track