SKANDALOZNO PONAŠANJE ŠA: Ucenjuje produkciju, taži da ga izbace, a preti da će sve POLUPATI i naneti sebi povrede! ŠOK!
Foto: Printscreen

taži poziv

SKANDALOZNO PONAŠANJE ŠA: Ucenjuje produkciju, taži da ga izbace, a preti da će sve POLUPATI i naneti sebi povrede! ŠOK!

Rijaliti -

Da za svakog nije rijaliti, svedoči i ponašanje Nenada Aleksića Ša koji je na svoju inicijativu pre par dana ušao u Elitu, a već danas preti da će se samopovrediti ukoliko ga ne izbace iz iste.

Reper Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni slom tokom emisije "Pitanja gledalaca" zbog toga što mu se nisu dopala pitanja koja je dobio vezana za suprugu Vanju Aleksić. Najavio je svoj beg iz "Elite", a potom tražio razgovor sa produkcijom, koji nije dobio, te je nastavio da kuka.

- Okej, ja sam učesnik kao svi. Ali ako ja ne mogu da dobijem jedan razgovor. Sve okej. Sve je okej! Gde su reporteri? Hajde, bre, više. Sj*ban sam, kao g*vno se osećam. Ako nisam zaslužio jedan razgovor. Sat i po kukam. Uopšte mi se ne ostaje ovde. Na ovaj fazon mi se uopšte ne ostaje - govorio je Ša.

- Da li te je Vanja ispratila ovde? - pitala je Miljana Kulić.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen TV Pink

- Ne, pričali smo. Ne mogu da izdržim jedno takvo pitanje. Sutra treba na novinarima da me unakaze? Ja vidim da je poenta da idem kući. Mene neko da razbudi? Ja sam oživeo ovaj rijaliti. Kakvo razbuđivanje na početku, nisam sedeo i ćutao. Ali dobro, ima aktivnijih. Možda treba da muvam ribe? Ja sam i dalje u braku i opštinski i crkveno, volim ženu. Tu vrstu rijalitija neće videti niko. Ovo nije "Zadruga 4" - odgovorio je reper.

- A što ste se posvađali? - pitala je Kulićeva.

- Nebitno, nemoj da me ispituješ. 15 godina me podj*bavaš - poručio je reper.

Ša je otišao do kapije, a potom se vratio.

- Šta je bilo? - pitao je Đedović.

- Ništa, rekao sam sve. Sutra ujutru kad dođu reporteri, ako ne budem imao razgovor, idem, ne pada mi na pamet! Izlazim, makar se slomio i razlomio - poručio je Ša.

kurir.rs

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track