"BRAK IM NEĆE SASTAVITI NI GODINU DANA" Prijatelj šokiran Anitinim ponašanjem: Bolesno je ljubomorna, Jovana je na ivici živaca
Foto: Printscreen

kriza

"BRAK IM NEĆE SASTAVITI NI GODINU DANA" Prijatelj šokiran Anitinim ponašanjem: Bolesno je ljubomorna, Jovana je na ivici živaca

Rijaliti -

Prijatelj rijaliti učesnica Jovane Tomić Matore i Anite Sanojlović, koje su letos stale na ludi kamen, izjavio je da se plaši u kom smeru će ići njihov odnos.

Dogovor koji su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora napravile pre ulaska u "Elitu", odmah je pao u vodu.

Jovana Tomić Matora
foto: Shutterstock, Instagram

- Obe su znale kako će biti i obećale su jedna drugoj da neće nasedati na provokacije kako bi sačuvale svoj brak, ali Anita je bolesno ljubomorna i ne može da se kontroliše. Ona svaki dan zagorčava život Matoroj, prati joj svaki korak, prisluškuje šta sa kim priča i onda pravi scene. Matora je na ivici živaca - kaže njihov prijatelj koji se plaši da će im pući brak:

- Ako ovako nastave, brak im neće sastaviti ni godinu dana. Čuo sam da je nekima baš cilj da ih razvedu i da ih čeka pakao ako Anita ne uspe da smiri svoju paranoju. Matora je stvarno voli i ne pada joj na pamet da je prevari, ali Anita ima ozbiljan problem i ne može da se kontroliše.

Podsetimo, nakon jednog od mnogih ljubomornih ispada Stanojlovićeve, Jovana je odlučila da razgovara sa njom.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

- Kod kuće je drugačije nego ovde, moraš nekad da prećutiš, da popustiš. Ja te volim, ali ti nekad ne možeš da istrpiš - pokušavala je Matora da objasni Aniti, ali ona nije htela ni da čuje:

- Ja tebi ćutim za mnogo toga i onda mi se nakupi i ne mogu više. Ti si bezosećajna, povređuju me tvoje reči koje mi kažeš kroz šalu. Sedela sam i gledala šta radiš sa Slađom i Anđelom. Imaš 30 muškaraca u kući, pa pričaj sa njima. Smetaju mi žene, ljubomorna sam. Možeš da sediš sa Teodorom, Vanjom, Milenom, Milicom, ali ako te neko pita za Anđelu i Snežu napraviću ti scenu. Ne zanima me da li si kriva - zapretila je Anita Matoroj, a Tomićeva je samo rekla:

- Ovo je bolesno.

Kurir/ Informer

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track