KAKO ĆE SE POSLE OVOG OPRAVDATI ENI! Janjuš i Aneli više ne mogu da se kontrolišu! Popustile kočnice, a ovu pokreti su ih ODALI!
Foto: Printscreen

KAKO ĆE SE POSLE OVOG OPRAVDATI ENI! Janjuš i Aneli više ne mogu da se kontrolišu! Popustile kočnice, a ovu pokreti su ih ODALI!

Rijaliti -

Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nako romantične upoznavanja završili u krevetu.

Iako nije došlo do odnosa između njih dvoje, njihova stras i želja ne mogu da se kontrolišu. Naime, kako su spavali zajedno, njihova tela su bila sve bliža i bliža, a Aneli je nogom mazila Janjuša po njegovoj nozi dok ju je on mazio po čelu.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Njih dvoje već danima pred drugim se maze i grle, a pogledi cimer im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom emisije "Nominacije" otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

kurir.rs

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track