"AKO JE ZLOSTAVLJATE, ONA ĆE VAS SPALITI" Asmin odveo Staniju na EGZOTIČNO mesto, a reči koje joj je uputio zaboleće sve BIVŠE!
Foto: Pritnscreen/Instagram

obožava je

"AKO JE ZLOSTAVLJATE, ONA ĆE VAS SPALITI" Asmin odveo Staniju na EGZOTIČNO mesto, a reči koje joj je uputio zaboleće sve BIVŠE!

Rijaliti -

Asmin Durdžić, bivši supružnik aktuelne zadrugarke Aneli, trenutno uživa u ljubavi sa starletom Stanijom Dobrojević s kojoj obilazi svetske destinacije.

Naime, njih dvoje su otputovali na Tajland, odakle Asmin uglavnom objavljuje slike sa starletom, a ovog puta objavio je samo njenu, izazovnu, i porukom isprovocirao mnoge.

Asmin je objavio Stanijinu sliku na kojoj starleta pozira u leprsavom kompletu na stepeništu, a rečima kojima ju je opisao zaboleće njegove bivše.

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

- U jakoj ženi je vatra. Ako je volite, zagrejaće vam ceo dom. Ako je zlostavljate, ona će vas spaliti. Ovo je Stanija - poručio je Asmin.

nače, Stanija i Asmin upoznali su se još prošlog leta, kada je on već bio u vezi sa drugom devojkom, a ne s Aneli s kojom je navodno bio u braku i s kojom ima dete.

- Oni su se upoznali još pre godinu dana, ali se ništa nije dogodilo među njima jer je imao devojku, a i da je bio sam teško da bi tada išta bilo iz mnogo većeg razloga. Stanija je imala veliki problem sa tim što je on druge vere, zato je i kačila onu pesmu sa stihovima "ljubav u dubokoj ilegali". Svima je poznata njena porodična situacija, da joj je otac stradao na ratištu. Mislila je da porodici, majci i bratu na oči ne sme da izađe ako uđe u vezu s Asminom koji nije pravoslavac. Zato je mesecima odbijala bilo kakav dublji kontakt sa njim - tvrdi izvor.

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video:

00:36

Stanija napustila Crnu Goru sa oženjenim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track