TRUDNA ALEKSANDRA BIJE BITKU SA BIVŠOM CAREVOM! Nikolićeva ponizila , Maju, a ova joj ŽESTOKO uzvratila, dotakle se i 25 ŠVALERA
Foto: Ana Pauković, Nenad Kostić, Screenshot

Televisa presenta

TRUDNA ALEKSANDRA BIJE BITKU SA BIVŠOM CAREVOM! Nikolićeva ponizila , Maju, a ova joj ŽESTOKO uzvratila, dotakle se i 25 ŠVALERA

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, po svemu sudeći, ne propušta nijednu priliku da direktno ili indirektno potkači Maju Marinković. Ovoga puta je pobednica Zadruge prva počela. Ona je na ljutu suparnicu udarila na Instagramu, ali joj ni ona nije ostala dužna nego joj je uzvratila istom merom.

Sve je počelo zbog gostovanja Maje Marinković u emisiji kod Sanje Marinković. Voditeljka je imala škakljivu temu da li je gori osećaj za jednu ženu kada muškraci varaju ili zanemaruju partnerku. Među gošćama je bila i naše TV lice Ljiljana Stanišić.

Domaćica emisije "Pusti brigu" koja se nedeljom emituje od 17.10 minuta na Kurir televiziji je Marinkovićevoj postavila direktno pitanje kako je uspela da najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotme muža Pecu Vijagru kada su ona i Aleksandra slične u mnogo čemu.

Stanišićka sve zakuvala kod Sanje Marinković
Stanišićka sve zakuvala kod Sanje Marinkovićfoto: Screenshot

Maji nije bilo pravo, ali je bila izričita da žene moraju svoje muževe da drže vezane kao kerove. U toj izjavi se Aleksandra izgleda pronašla jer je Filip Car mnogo puta u rijalitiju,a i u spoljnom svetu ostavio zbog Marinkovićeve sa kojom je i pre nje bio u vezi.

Slučajno ili namerno ona je na svom storiju podelila video žene koja voli da ima švalere i to baš u trenutku kada je izašao tizer za emisiju u kojoj je Maja pričala o aferi sa Pecom Vijagrom.

- Niko ne živi kao ja. Dvadeset pet švalera imam. Malo ovde onde dobavim. Postižem sve jer sam sposobna, zgodna, lepa žena. Ja ih privlačim na manđije. I te manđije sve privalače živo i da budem domaćica i da imam društvo lepo, da popijemo lepo uh ja pijem i danju i noću pijem kad imam, malo meda, malo vino, neki put čašu rakije - stoji u videu koji je podelila.

Isto je učinila i Maja.Ona je podelila snimak koji se takođe šeruje na društveni mrežama, a gde se žena žali da ne zna ko je otac njenog deteta, aludirajući na Nikolićkinu situaciju sa Carem.

- Niti se taj otac pojavljuje niti se zna ko je otac od tog deteta! Ja moram da znam, ali to su bila trojica, četvorica, pa ja sam to morala da uradim . Vama smešno , meni nije, ja sam morala - priča žena.

Tuk na luk je udario, a kakav će epilog biti ostaje nam da pratimo.

Maja Marinković, Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

Kurir.rs.

01:01

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu emisije Pusti brigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja