"OVOGA PUTA JE IZOSTAO POZIV" Zorica Marković priznala da je sa Pinka NISU ZVALI, otkrila šta bi se desilo da joj DAJU PONUDU
Foto: Kurir televizija

šou

"OVOGA PUTA JE IZOSTAO POZIV" Zorica Marković priznala da je sa Pinka NISU ZVALI, otkrila šta bi se desilo da joj DAJU PONUDU

Rijaliti -

Još jedno izdanje emisije "Ami G Šou" je pred nama, a veliki broj aktuelnih zvezda će se okupiti i popričati na sve goruće teme.

Pored Edite Aradinović, Dragana Kojića Kebe, Nataše Aksentijević i Peđe Jovanovića, tu je bila i Zorica Marković koja je uvek oštroumna, britkog jezika i ne libi se da istinu izgovori na sav glas, naročito ako se komentariše rijaliti "Elita".

Zorica Marković, nakon dužeg vremena ste van rijalitija. Da li ćemo imati priliku da Vas vidimo u "Eliti"?

Zorica Marković
foto: Kurir televizija

- Ovog puta je izostao poziv. Hvala im što su me poštedeli ovog puta, jer imam dosta posla, ali ukoliko me budu pozvali, ja produkciji Pinka ne umem da kažem "Ne". Ja pratim kada sam u prilici, mogu reći da me već 30% ljudi nervira. Recimo Janjuš me malo nervira, sve su mu iste fore, sve radi namerno. Opasno me nervira jer na silu želi da bude duhovit. Nije mi smešno ni to što se "sprda" sa Urošem. O Kačavendi ne želim ni da govorim, kao ni o Skraćenom.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja