"NE SVIĐAŠ MI SE, NISI MI PRIVLAČNA" Bojana javno urnisala Anitu i priznala šta je sve Matoroj radila iza leđa, SKANDAL!
Foto: screenshot Pink tv

brak na klimavim nogama

"NE SVIĐAŠ MI SE, NISI MI PRIVLAČNA" Bojana javno urnisala Anitu i priznala šta je sve Matoroj radila iza leđa, SKANDAL!

Rijaliti -

Učesnica Elite i Matorina supruga, Anita Stanojlović, juče je izabrana za ovonedeljnog vođu, a njena raspodela budžeta napravila je haos u Beloj kući.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

Naime, Stanojlovoićeva je žestoko napljuvala Nikolu Jovanovića Predsednika u šta se umešala Bojana Pavlović, koja je odlučila da pred svima prizna kakve signale je dobijala od Anite i to sve dok je Jovana Tomić Matora bila pored nje.

Anita i Matora mislile su da im je Bojana pretnja za brak, dok je ona otkrila da je Anita često gledala u nju dok je sedela pored supruge, ali da joj nije privlačna.

Elita
foto: Printscreen

- Kada nekoga komentarišeš moraš da uzmeš odnose od početka. Mi kad smo ušle u Elitu ti si mislila da sam ja pretnja po vaš brak i provocirala me, zato sam rekla da si priglupa. Malo sam stvari rekla i tek ću da pričam. Itekako si me gledala. Ne interesuješ me i nisi mi interesantna. Ja da sam htela nakačila bih se na vas, dala sam vam šansu da me upoznate jer nisam loša osoba. Je**ga ne sviđaš mi se i nisi mi privlačna - govorila je Bojana, a Milena Kačavenda je imala potrebu da par puta dobaci Bojani jer ju je nerviralo sve što je iznela na račun Anite.

Elita
foto: Printscreen

Podsetimo, Bojana Pavlović na korak je do ozvaničenja veze sa Anđelom Šparavalo, a juče su tokom ranih jutarnjih sati razmenjivale nežnosti pod jorganom.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track