"ŠTO SE TIČE KVALITETA PEVANJA I NJENE MAŠINERIJE..." Stariji kolega dao sud o Prijinom uspehu, zbog ovoga će brujati ESTRADA!
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

ISKRENO

"ŠTO SE TIČE KVALITETA PEVANJA I NJENE MAŠINERIJE..." Stariji kolega dao sud o Prijinom uspehu, zbog ovoga će brujati ESTRADA!

Stars -

Kao pevač koji je već decenijama na našoj estradi, Šeki Turković progovorio je o ogromnom uspehu Aleksandre Prijović koji je postigla za veoma kratko vreme, te istakao da joj se divi.

Šeki Turković, Šućrko Turković
foto: Printscreen

Šeki Turković je istakao da na estradi ima dosta talentovanih pevačica, ali da je Aleksandra Prijović najkompletnija i zbog toga je uspela da se izdvoji, jer je jedinstvena.

- Dosta pratim, ali ne koliko bi trebalo. Što se tiče kvaliteta pevanja i mašinerije Aleksandra Prijović je kompletna i ona je naslednica svih ženskih pevača - kaže Šeki koji se osvrnuo i na muške izvođače.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

- Neša Manojlović mi je prirastao srcu kako peva, mali Kosmajac, Ibro Bublin ima zaista dobrih vokala, ali im trebaju pesme - objašnjava Turković koji ne krivi pevače za manjak dobrih pesama.

- Čini mi se da kompozitori koji su pravili trajne i kvalitetne pesme da mnogi više nisu živi. Ovi novi što su se pojavili kao autori… Bolje da prećutim, ne bih da se neko naljuti - rekao je u emisiji „Grand Parada“.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Inače, muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći, uzastopni koncert u sarajevskoj Zetri, za koji se nedeljama unazad tražila karta više.

Aleksandra se pred publikom pojavila u raskošnoj, crnoj toaleti koja je istakla njen dekolte, ali i savršenu liniju, a specijalni gost na njenom koncertu bio je pobednik "Zvezda Granda" Mirza Selimović, sa kojim je zapevala svoj veliki hit "Dođi sebi dok još imaš kome", koju u originalu izvodi sa "Leksington" bendom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:51

Aleksandra Prijović sa sinom na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track