OD TROŠNE KUĆE ZARASLE U KOROV! Nekada su Kulići živeli u STRAĆARI, a od novca iz rijalitija od nje napravili LUKS VILU u Nišu
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Instagram

OD TROŠNE KUĆE ZARASLE U KOROV! Nekada su Kulići živeli u STRAĆARI, a od novca iz rijalitija od nje napravili LUKS VILU u Nišu

Rijaliti -

Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih rijaliti učesnica, nekada je živela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom. Na aplikaciji "google earth" mogu se videti fotografije Miljanine kuće od pre nekoliko godina, kada još nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Međutim, učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga", Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija, ali to nije sve.

Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

00:11

Porodična kuća Kulićevih u Nišu

- Zaradila je veliku sumu, kupila je apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji - istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

1 / 5 Foto: Pritnscreen/Instagram

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track