PEVAČICA IZ MEDIJA SAZNALA DA SU JE IZBACILI IZ GRANDA Otkrila pozadinu svega: Saša Popović mi je samo rekao da ne plačem...
Foto: Printskrin/Instagram

šok

PEVAČICA IZ MEDIJA SAZNALA DA SU JE IZBACILI IZ GRANDA Otkrila pozadinu svega: Saša Popović mi je samo rekao da ne plačem...

Stars -

Pre nekoliko godina je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Slađana Đorđević Bucka izbačena iz Granda.

Ona je nedavno u jednom gostovanju otvoreno govorila o ovoj temi i priznala da su to bile samo spekulacije i dodala da nikada nije saznala ko je tu priču plasirao novinarima.

- Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela – rekla je Bucka.

Slađana Đorđević Bucka
foto: Kurir televizija

Bucka kaže da nikada nije želela da ispita šta se zapravo dogodilo tada i priznaje da je zahvalna Grandu na svemu što je doživela od početka karijere do danas.

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka i dodala:

Slađana Đorđević Bucka
foto: Pritnscreen

- Ponosna sam što sam učestvovala u „Zvezdama Granda“, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kilograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, „Nemoj Bucka da plačeš“. Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška.

Kurir.rs/grandonline

Bonus video:

03:42

SAŠA POPOVIĆ MI JE OTEO PESMU, A NE MILICA! Elma udarila na nekadašnjeg direktora Granda: NISMO NA DIVLJEM ZAPADU DA SE OTIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track