"BOLJI SMO DOMAĆINI, IMAMO VREDNIJE STVARI OD MATORINIH RODITELJA" Anitina mama otkrila IMOVINSKU kartu: 2 kuće, 2 garaže, plac...
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

"BOLJI SMO DOMAĆINI, IMAMO VREDNIJE STVARI OD MATORINIH RODITELJA" Anitina mama otkrila IMOVINSKU kartu: 2 kuće, 2 garaže, plac...

Rijaliti -

Haos između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore svakim danom je sve gori, a sada se oglasila i Anitina majka i to nakon što je spomenuta njihova porodična kuća.

Naime, ona tvrdi da je Anita odrasla u lepo sređenoj kući, te da je imala sve uslove za normalno odrastanje.

Štaviše, Angelina tvrdi da poseduju čak dve kuće.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Objavljena je samo stara kuća u kojoj živi baba, ali postoje još dve kuće i plac, dvorište. Kuće su nove - započinjeAnitina majka.

- Mi smo mnogo bolji domaćini i imamo mnogo vrednije stvari nego što imaju Jovanini roditelji, a ona tolike pare, vrednije i od njenog stana i svega što ona poseduje - priča Anitina majka.

- Ovo su kuće u kojima je zaista odrasla Anita, nije u onoj staroj u kojoj stara baba živi, još jednu dvospratnu i još jednu pored niko nije video, kao ni dve garaže i plac. Moja porodica je domaćinska porodica - završila je Angelina.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić, Printscreen/Paparazzo lov

Podsetimo, učesnica Elite Jovana Tomić Matora jutros je išla na suđenje sa Miljanom Kulić, kada je svojoj advokatici rekla da kontaktira ženu iz opštine Crne Gore koja je venčala nju i Anitu Stanojlović, te da su pošalju papiri za razvod braka.

Jovana je sada u rijalitiju rekla da je predala sve što je bilo potrebno advokatici i da očekuje da će u najkraćem mogućem roku okončati zajednicu sa suprugom.

- Jedva čekam da se razvedemo. Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca. Potpisala sam tužbu za razvod braka. Treba samo kod notara da overim. Volela bih i Anita da potpiše i da bude svesna šta je uradila. Razgovor koji traži da obavimo, nikada nećemo imati oči u oči - rekla je Matora.

kurir.rs/alo

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track