MILJANA NE ZNA NI KAD JOJ JE SLAVA! Marija se oglasila posle ARANĐELOVDANA besna kao RIS pa osula paljbu po ćerki!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

ŽUSTRO!

MILJANA NE ZNA NI KAD JOJ JE SLAVA! Marija se oglasila posle ARANĐELOVDANA besna kao RIS pa osula paljbu po ćerki!

Rijaliti -

Marija Kulić ne krije da je užasno razočarna u ponašanje svoje ćerke Miljane Kulić.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Marija, majka učesnice Elite Miljane Kulić, oglasila se povodom odluke Pinkove produkcije da više nema veselja, osim žurki utorkom.

Njoj se ova odluka jako dopala jer je tokom slave koju je pripremila svojoj ćerki Miljani Kulić primetila da se ona nije ni najmanje obradovala, niti poslužila hranom, već došla u pidžami.

Marija Kulić
foto: Printskrin/Instagram

- E svaka čast, Velike šefe, za kaznu, samo što će ispaštati i oni koji znaju da ispoštuju proslavu. Ja sam sve sama spremala jer znam da voli kad ja skuvam, i tortu joj pravila i kolače, sarme, paprike, sve, a ona i ne zna koji je datum, ni da nam je slava. Dolazi poslednja u pidžami, hranu nije ni pogledala, tako da nije ispoštovala ni mene. Više joj ne šaljem domaće, samo gotovo. Ona ne zna ni da se obraduje i zato više neću da se trudim. Ja ne mogu da jedem, a da ne pošaljem njoj za slavu, a ona ništa nije probala, pojeo ko je stigao - napisala je Marija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Podsećamo, učešćem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga" Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

Kurir.rs/ Alo

00:18

ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track