VANJA PRECRTALA OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA IZ ŽIVOTA! Poslala brutalnu poruku nakon oglašavanja svekra: Znam šta mi pričaju iza leđa
Foto: Printscreen, Petar Aleksić

pecnula

VANJA PRECRTALA OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA IZ ŽIVOTA! Poslala brutalnu poruku nakon oglašavanja svekra: Znam šta mi pričaju iza leđa

Stars -

U toku je brakorazvodna parnica između Nenada Aleksiša Ša i njegove superuge Vanje Aleksić. Reperov otac se oglasio i otkrio da sa snajkom nije u kontaktu.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Vanja se nakon toga oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila footgrafiju uz opis za koji su mnogi pomislili da je upućen upravo ocu Nenada Aleksića.

- Moje ćutanje ne znači da ja ne znam šta ljudi govore iza mojih leđa. Moje ćutanje je samo znak da oni ne zaslužuju moj komentar - napisala je Vanja.

Pošto je objava nastala nakon oglašavanja reperovog oca, korisnici društvenih mreža sasvim sigurno su komentarisali da je poruka upućena Aleksićima.

Podsetimo, Ša i Vanja nedavno su imali zakazano ročište na koje je ona nije pojavila, a reper je tada pred kamerama otkrio da čeka samo još Novu godinu kako bi sagledao celokupnu situaciju.

Kurir/Alo

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track