"OVO JE MOJE POSLEDNJE POJAVLJIVANJE" Mensur se oprostio od učesnika "Elite" i gledalaca: ZBOGOM!
Foto: Printscreen

to je to

"OVO JE MOJE POSLEDNJE POJAVLJIVANJE" Mensur se oprostio od učesnika "Elite" i gledalaca: ZBOGOM!

Rijaliti -

Učesnik "Elite", Mensur Ajdarpašić, često ističe kako više ne želi da bude deo rijalitija i da ne može da se nosi sa pritiskom i učesnicima unutar Bele kuće. Svi sumnjaju da takav njegov stav dolazi od onog momenta kada je Milica Veselinović imitirala Drvo mudrosti.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen Zadruga

Iako su ga mnogi ukućani ubeđivali da bi trebalo da ostane i izbori se za svoje mesto, s obziriom da je uvek bio visoko kotiran u finalu ovog programa.

- Moja karijera što se tiče rijalitija završava se uskoro i ubrzo, to će biti poslednje moje pojavljivanje u rijalitijima generalno. To sam obećao sebi i odlučio sam tako i bio bih kontradiktoran kada bih ulazio u rasprave ovde s ljudima u neke svađe i haos - rekao je Mensur, pa dok je odlazio ka garnituri rekao je "zbogom".

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

Podsetimo, Milica je nedavno gostovala u specijalnoj emisiji, gde je dobila priliku da se obrati svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kao Drvo mudrosti. On je shvatio šta se dešava i kasnije krenuo da drami, što će sigurno biti slučaj i kad se Milica useli na imanje.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track