PINK PREDUZEO MERE PROTIV ADAMA ĐOGANIJA! Bežanje iz rijalitija će ga PAPRENO KOŠTATI, ovo je zvanično obaveštenje o KAZNI
Foto: Printscreen/Red Tv

šok

PINK PREDUZEO MERE PROTIV ADAMA ĐOGANIJA! Bežanje iz rijalitija će ga PAPRENO KOŠTATI, ovo je zvanično obaveštenje o KAZNI

Rijaliti -

Veliki šef poslao je novo pismo na adresu Bele kuće, te ga je ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao ostalim učesnicima.

Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Adam Đogani diskvalifikovan. On će na osnovu Ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će ga tužiti shodno tom Ugovoru. Osim toga, neka svako od vas navede tri učesnika koji ga najviše iritiraju. Pokažite da isto govorite i mislite i za stolom i po ćoškovima. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Podsećamo, Adam Đogani je diskvalifikovan tokom dana. Njegovo ponašanje je bilo čudno nedeljama unazad, te su cimeri zaključili kako ima problem.

Adam Đogani
foto: Printscreen/TV Pink

Luna Đogani je izjavila da ne zna šta se dešava sa njim i da nije ispratila situaciju, a prvi kome se javio bio je Bilal Brajlović.

L.S.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track