ZAVIRITE U GARDEROBER DRAGANE MIRKOVIĆ: Pokazala omiljeni kutak velelepnog dvorca i priznala šta ju je najviše koštalo u karijeri
Foto: Miomir Milić

nova epizoda "rame uz rame sa draganom"

ZAVIRITE U GARDEROBER DRAGANE MIRKOVIĆ: Pokazala omiljeni kutak velelepnog dvorca i priznala šta ju je najviše koštalo u karijeri

Stars -

Dragana Mirković u jedanaestoj epizodi "Rame uz rame sa Draganom", koja će biti emitovana večeras od 20 sati na Kurir televiziji, govori o svojoj karijeri koja traje 40 godina i to bez ijedne mrlje i skandala.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Folk diva je otkrila da u tih 40 godina postoje dva lepa perioda koja su joj najdraža i koja su obeležila njen život na estradnom nebu.

- Imam dva omiljena perioda u svojoj karijeri. Na prvom mestu su devedesete kada sam bila najproduktivnija, u najboljim godinama i najspremija. Svakoga dana sam po dva sata imala plesne treninge i zbog toga su me nazivali profesionalnom igračicom iako ja to ne priznajem jer sam ipak pevač - govori Dragana.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Opšte je poznato da je Dragana izuzetno emotivna, a pevačica je ovoga puta otkriva koliko ju je to puta koštalo.

- Ja sam emotivna skoro 40 godina koliko se bavim ovim poslom i to je ono što mi je često smetalo. Sa druge strane mi je donosilo lepe stvari i dobre ljude koji su osećali moju osetljivost. Mnogi su govorili da nije pametno da budem toliko iskrena ali ja nikada nisam znala da se foliram.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

U novoj epizodi "Rame uz rame sa Draganom" možete zaviriti u nove prostorije velepnog dvorca i pogledati kako izgleda njen garderober, ali i kuhinja koju je uredila sa mnogo pažnje.

1 / 4 Foto: Printscreen

Vikendom od 20 sati "Rame uz rame sa Draganom"

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Celu epizodu pogledajte večeras u 20h samo na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track