TRESU SE KREVETI I ZIDOVI: Aneli i Janjuš ponovo overili spavaću sobu VRELOM AKCIJOM, pustite ovaj sadržaj SAMO AKO STE SAMI
Foto: Printscreen

video

TRESU SE KREVETI I ZIDOVI: Aneli i Janjuš ponovo overili spavaću sobu VRELOM AKCIJOM, pustite ovaj sadržaj SAMO AKO STE SAMI

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić se više ne kriju, te javno razmenjuju nežnosti, a nedavno je i ona prvi put potvrdila vezu pred kamerama rijalitija.

Oni su sada odlučili da veče privedu kraju, pa legli u krevet, te su spremni da ponovo noć provedu zajedno.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Oni su se sve vreme krili ispod pokrivača i konstantno prevrtali, a u jednom trenutku su se mogli čuti i uzdisaji, te su mnogi tvrdili i da imaju intimne odnose, a da su sumnje opravdane govori i činjenica je Aneli pre neki dan pričala o trudnoći sa Janjušem.

Aneli i Janjuš po svemu sudeći ne mogu da kontrolišu strast i želju za drugim, te su se sve vreme mazili i bili u akciji u krevetu.

Da podsetimo, Aneli i Janjuš gotovo svakodnevno imaju se*sualni odnos, iako je on donedavno tvrdio da voli svoju suprugu, Enu Janjušević, zbog čega Aneli sada ima status ljubavnice, a upravo je to razlog što su se ukućani smejali, prilikom Janjuševog izbora.

Kurir / Alo / samo.realno6 / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja