TIJANA AJFON BRUTALNO ISPROZIVALA ANITU, PA RASKRINKALA MATORU: Bila je sa pola vlasnika kafana, Jovani sam se ja SVIĐALA!
Foto: ATAImages, Petar Aleksić

šok detalji

TIJANA AJFON BRUTALNO ISPROZIVALA ANITU, PA RASKRINKALA MATORU: Bila je sa pola vlasnika kafana, Jovani sam se ja SVIĐALA!

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, bila je jedna od zvanica na venčanju Matore i Anite koje se ovog leta dogodilo u Crnoj Gori, a haos je usledio u rijalitiju jer je Matora saznala da ju je Anita prevarila na dan njihove svadbe tako što se dopisivala sa drugom devojkom.

Međutim, Anita je javno priznala emocije i Anđelu, te koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, dok Matora doživljava nervne slomove.

Tijana Ajfon se sada oglasila i otkrila kako gleda na situaciju sa Anitom i svojom prijateljicom Jovanom.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Printscreen/TV Pink

- Jovana nikada nije igrala rijaliti, pogotovo kad su emocije u pitanju. To je jedna od najsrčanijih osoba koje sam u životu upoznala, ona će se razboleti zbog toga, žao mi je. A što se Anite tiče, preskupo sam obučena da bih je komentarisala. Imam staža i godina da bih komentarisala osobu koja se juče pojavila i pre nego što je ušla u rijaliti, izj**ala se sa pola vlasnika kafana. Matora sve zna i sve joj je oprostila. Meni je ispod svake časti da je komentarišem. Ne mogu ja da komentarišem Anitu koja ne zna šta je Luj Viton. Nema elementarnu kulturu. Letela je prvi put avionom sa Jovanom, nije znala da je Zanzibar na drugom kontinentu - rekla je Tijana, te je objasnila zašto su Matorine devojke uvek strejt.

Tijana Ajfon
foto: Nenad Kostić

- Jovana je u vezi muško i ne voli devojke koje vole samo žene, već biseksualne osobe, baš kao što je Anita. Jovani se nikad ne bi svidela Bojana iz rijalitija. Jovani sam se ja sviđala, zato što sam normalna osoba. Sama je kriva, takve traži, pa joj posle unište život. Matora je zaslužila da pobedi ove godine, ne zbog toga što je žrtva, već zato što je deset godina u rijalitiju. Treba da uzme pare, otvori biznis i da završi sa svim ku**ama - rekla je Tijana Ajfon.

Kurir.rs/Svet/Prenela: K.M.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track